Billiga kontorsmöbler

Sponsrade länkar

Den som är ute efter enstaka möbler kan göra fynd på loppmarknader. Som företagare i behov av större uppsättningar är konkursutförsäljningar och restpartier en bättre lösning.

Billiga kontorsmöbler
Enkla och funktionella kontorsmöbler är nyckeln till billig kontorsinredning.

Sponsrade länkar

Många företag väljer att auktionera ut – eller rent av att skänka bort – gamla kontorsmöbler i samband med flytt till utlandet eller konkurser. Ofta väljer företagen att skänka bort de gamla möblerna till loppmarknader – inte minst till idrottsföreningar – eftersom personal från loppmarknaderna ofta kommer och hämtar möblerna. Dock hör det till undantagen att hitta hela kontorsuppsättningar på idrottsföreningarnas loppmarknader; detta helt enkelt av den anledning att antalet loppmarkander är större än antalet konkursdrabbade företag – eller företag som av annan anledning vill bli av med sina möbler. Loppmarknader är således lämpligast för den som är i behov av enskilda möbelexemplar.

Begränsad valfrihet ställer krav på flexibilitet

Eftersom utbudet av billiga kontorsmöbler är begränsat – oavsett om det gäller nya restpartier eller begagnade loppismöbler – krävs det att du som köpare är beredd att kompromissa. Räkna inte med att kunna anpassa möblerna till ditt kontor – utan anpassa istället kontoret till de möbler du köper. Är en sådan anpassning möjlig utan alltför stora merkostnader?

Prioritera kända märken

Du som väljer att handla begagnade kontorsmöbler bör alltid prioritera kända märken framför okända dito. Kinnarps står högst i kurs, tätt följd av Edsbyn, EFG, TUA, Horreds och Gärsnäs. Särskilt viktigt är att arbetsstol och bordsskiva är ergonomiskt utformade.

Sponsrade länkar