Sälja kontorsmöbler

Sponsrade länkar

Du som har gamla kontorsmöbler som du vill bli av med bör sälja dem vidare till uthyrningsföretag eller nystartade företag. Ett annat alternativ är att skänka bort dem till loppmarknader.

Sälja kontorsmöbler
Släng aldrig bort dina kontorsmöbler; utsikterna att få sålt möbler som dessa är mycket goda.

Sponsrade länkar

Efterfrågan på begagnade kontorsmöbler är enorm; du som har denna typ av möbler i lager bör undvika att slänga dem. Ifall du istället lägger ut en annons på Blocket eller Tradera kan du räkna med att någon kommer och forslar bort möblerna; du slipper således transportera de gamla kontorsmöblerna till tippen. Du kan även sälja möblerna till någon återförsäljare av begagnade kontorsmöbler – men räkna i så fall med att få sämre betalt än om du säljer till en annan privatperson.

Sälj kontorsmöbler till uthyrningsföretag

Företaget Rönnnqvist & Möbler har utarbetat ett koncept som går ut på att köpa upp partier av begagnade kontorsmöbler, som man sedan hyr ut till företag. Det är också denna typ av företag som betalar bäst för begagnade kontorsmöbler, eftersom deras affärsidé ger störst ekonomisk utdelning. En förutsättning för att sälja kontorsmöbler till denna typ av mellanhänder brukar dock vara att möblerna är i gott skick och inte alltför omoderna.

Sälj kontorsmöbler till nya företag

En annan målgrupp som ofta är intresserad av begagnade kontorsmöbler är nyetablerade företag. Dessa har sällan råd med nya möbler och behöver funktionella kontor för att kunna etablera sig bättre på marknaden. Dock betalar inte nya företag lika bra som uthyrningsföretag av typen ovan.

Sponsrade länkar