Kontor i Malmö

Sponsrade länkar

Den som funderar på att hyra kontor i Malmö kan räkna med priser runt 2000 kronor per kvadratmeter och år. Kontorshotell kostar från 1500 i månaden per arbetsplats, undantagsvis ännu mindre.

Västra hamnen i Malmö
De dyraste kontorslokalerna i Malmö ligger i områdena runt Västra hamnen.

Sponsrade länkar

Malmöregionen är södra Sveriges mest dynamiska företagsregion med modern infrastruktur i from av Öresundsbron, Citytunneln och många moderna områden som Västra Hamnen och Hyllie. Det genomsnittliga kvadratmeterpriset per år är ungefär detsamma som i Göteborg – runt 2000 kronor. Men genomsnittsåldern för Malmös kontorsfastigheter är betydligt lägre än för motsvarande fastigheter i både Göteborg och Stockholm. Dessutom erbjuder Malmö en stor spridning vad gäller pris på förortskontor och kontor i centrum. Med tanke på att Malmö är en liten stad till ytan, bör du som företagare verkligen fundera över behovet av att ha kontor just i Malmös centrum. Vissa förorter bör visserligen undvikas, men både Värnhemstorget och Limhamn är förträffliga alternativ.

Kontorshotell i Malmö

Den som behöver ett kontorshotell i Malmö kan leta runt bland erbjudandena på allakontorshotell.se. Priserna på kontorshotell är högst i Inre hamnen, Västra hamnen och i centrum. Men det går att komma undan så billigt som 1500 kronor per arbetsplats, förutsatt att man kan nöja sig med kontor i områden som Elisedal, Arlöv eller Segevång.

Billigare med enbart virtuellt hotell

Den som enbart är ute efter ett virtuellt hotell, utan krav på permanent arbetsplats, betalar utifrån företagsadressens läge. En adress i Västra hamnen, eller centrum, kostar några hundralappar mer än ett kontorshotell i stadens utkant. En väl värd investering, då adressen är viktig i representationssyfte.

Sponsrade länkar