Konferensmöbler

Sponsrade länkar

Konferensmöbler som tilltalar både öga och kropp är mest gynnsamma för själen – åtminstone den affärsmässiga.

Konferensmöbler
Bekväma konferensmöbler; en nyckel till framgångsrika diskussioner.

Sponsrade länkar

Konferensmöbler finns på många större kontor, eller i nära anslutning till dessa. Konferensmöbler ska dels vara bekväma, men eftersom många beslut fattas och viktiga kundmöten äger rum i konferenslokaler, måste konferensmöbler också tilltala både öga och kropp. Vadderade stolar brukar gå hem – att de dessutom är justerbara i höjdled gör knappast saken sämre. På så sätt hjälper möblerna till att skapa en avslappnad stämning, vilket förefaller gynnsamt vid förhandlingar.

Design spelar roll vid affärsmöten

Konferensmöblernas märke och design kan avgöra utgången för många möten. Dyra och välfungerande konferensmöbler antyder att ett företag har god ekonomi, liksom känsla för stil. Möblerna behöver inte nödvändigtvis vara nya, men de får inte vara slitna och allmänt eftersatta. Tänk också på att:

  • Stilen säger en del om ditt företag; du som vill göra anspelningar på traditionella värderingar bör satsa på konferensmöbler i ek, medan minimalistiska konferensmöbler i stål passar bättre för innovativa företag.
  • Symmetriska konferensmöbler i minimalistisk stil är eftertraktade; tänk dock på att designen inte får göra avkall på möblernas funktionalitet.
  • Förse gärna dina konferensmöbler med ditt företags logotyp – på så sätt skapar du marknadsföring även under kundmöten.
  • Konferensmöbler ska imponera på besökarna, samtidigt som de ska bidra till att besökaren kan slappna av i dem.

Tänk också på att inte alla tillverkare av kontorsmöbler även säljer konferensmöbler. Du kan därför behöva vända dig till specifika återförsäljare.

Sponsrade länkar