Gullbergs kontorsmaterial

Sponsrade länkar

Gullbergs är ett företag, vars mål är att erbjuda ett heltäckande utbud av kontorsmaterial för standardkontor. Företaget, som föddes i Ängelholm, har ett tjugotal fysiska butiker runt om i södra Sverige.

Sponsrade länkar

Gullbergs är ett företag inom kontorsbranschen, som strävar efter att skapa ett heltäckande produktutbud såtillvida att man som kund kan samla alla kontorsrelaterade inköp hos en och samma leverantör. Gullbergs säljer både kontorsmateriel, ett begränsat utbud av kontors- och konferensmöbler, produkter inom städ och hygien samt datorer och kontorsmaskiner. Gullbergs har ett tjugotal fysiska butiker runt om i södra Sverige; de flesta koncentrerade i Skåne, där företaget också grundades 1936.

Gullbergs kontorsvaror på nätet

Gullbergs kontorsvaror kan även köpas via företagets webbutik, som finns tillgänglig på hemsidan (gullbergs.se). Tänk dock på att du som vill handla i webbutiken behöver ett användarnamn och lösenord innan du kan komma igång med shoppandet. Webbutiken har en särskild fyndhörna, där kampanjprodukter och utgående kontorstillbehör reas ut.

Gullbergs produktkatalog online

Den som däremot föredrar att handla i Gullbergs fysiska butiker – men först vill bekanta sig närmare med pris- och produktinformation – kan beställa Gullbergs produktkatalog online. Det går även att bläddra direkt i katalogen på företagets hemsida, förutsatt att man har den rätta programvaran. Tänk dock på att de fysiska butikerna inte innehåller alla produkter som finns i webbutiken.

Sponsrade länkar