Kontorsspecial

Sponsrade länkar

Kontorsspecial AB är en renommerad leverantör av kontorsmaterial, kontorsmaskiner och IT-lösningar för kontor. Företaget har sitt säte i småländska Vetlanda. I skrivande stund finns fyra fysiska butiker i Småland.

Sponsrade länkar

Kontorsspecial AB är en småländsk leverantör av kontorsmaterial och ett begränsat urval av kontorsmöbler. Företaget har i skrivande stund fyra butiker i följande småländska städer; Vetlanda, Jönköping, Nässjö och Västervik. Företaget säljer även kontorsmaskiner och städutrustning, som är särskilt utarbetad för kontorsmiljöer. Företaget arbetar efter mottot ”allt för kontoret”. Det enda man kan anmärka på i förhållande till dessa ledord är det begränsade urvalet av kontorsmöbler, men materialfronten är däremot i det närmaste fullständig.

Webbutik på företagets hemsida

Kontorsspecial har en webbutik, som finns tillgänglig via företagets officiella hemsida (kontorsspecial.se). Webbutiken, som kräver ett användarkonto, är heltäckande vad gäller olika kontorsprodukter; utbudet tillgodoser med andra ord alla vanliga kontors grundläggande behov av kontorsprodukter inom områdena städning, IT, kontorsmaterial och kontorsmaskiner.

Kontorsspecial säljer datorer och nätverkslösningar

Kontorsspecial säljer även datorer, datorkomponenter och skräddarsydda nätverkslösningar för företag. Den som är intresserad av det sistnämnda bör kontakta IT-avdelningen på Kontorsspecial, som även underhåller befintliga IT-plattformar. En fördel för din egen del är om ditt företag är beläget nära någon av Kontorsspecials fyra fysiska adresser, då underhåll av IT-karaktär ofta kräver fysiska besök av tekniker.

Sponsrade länkar