Kontorsvaruhuset

Sponsrade länkar

Kontorsvaruhuset är ett skånskt företag, som marknadsför sig som en totalleverantör av kontorsutrustning, kontorstillbehör och möbler. I skrivande stund har företaget bara en fysisk butik i Tomelilla.

Sponsrade länkar

Kontorsvaruhuset är en totalleverantör av kontorsmöbler och tillbehör. Företaget grundades i slutet av 1990-talet i skånska Tomelilla och säljer alltifrån kontorsstolar till hemelektronik, emballage och kassaskåpslösningar för kontor. Sortimentet inrymmer även kontorstillbehör, förvaringslösningar och övrig utrustning. Fullständigt produktsortiment finns för den som går in under fliken webbshop på företagets hemsida (kontorsvaruhuset.se).

Webbshop bara för företag

Kontorsvaruhusets två webbshoppar är endast tillgängliga för statliga myndigheter och företag med godkänd F-skattesedel. I samband med att du ansöker om ett användarkonto granskar Kontorsvaruhuset huruvida ditt företag har F-skattesedel eller inte. Den som istället vill handla i Kontorsvaruhusets fysiska butik i Tomelilla kan göra det måndag till fredag mellan 9 och 17. I skrivande stund har företaget bara en fysisk butik i Skåne.

Kontorsvaruhuset – sortiment och varumärken

Kontorsvaruhuset säljer skrivare och hemelektronik av kända märken som Olivetti, Brother och Lenovo. Likaså är kassaskåp från Kontorsvaruhuset att rekommendera eftersom majoriteten av de kassaskåp som säljs är certifierade. På möbelfronten håller man däremot till godo med lite enklare märken i mediumklass. Möbler från kända tillverkare som Kinnarps och Edsbyn förekommer t.ex. inte.

Sponsrade länkar