Kinnarps kontorsmöbler

Sponsrade länkar

Kinnarps är Sveriges största tillverkare av möbler och utrustning för kontorsmiljöer. Företaget är även känt i utlandet, där varumärket för övrigt har ett högt anseende.

Sponsrade länkar

Kinnarps är landets ledande tillverkare inom kontorsmöbler och helhetslösningar bestående av både tillbehör och möbler för kontor. Möblernas kvalitet – liksom deras pris – är högre än hos både IKEA och Jysk. Den som vill komma över billiga möbler från tillverkaren bör närvara vid en så kallad lagerförsäljning.

Känd tillverkare även i utlandet

I utlandet är Kinnarps kontorsmöbler i första hand kända som Kinnarps of Sweden. Både i Sverige och utomlands säljer företaget möbler inom kategorierna kontorsstolar, arbetsbord, förvaring, konferensbord, sittmöbler och skärm- och skensystem för rumsavdelning mm. Exakt produktutbud och priser framgår av företagets hemsida kinnarps.se. Här finns även en full förteckning över Kinnarps möbelbutiker runt om i landet – liksom dess samarbetspartners och lager.

Ergonomiska arbetsstolar

Kinnarps arbetssolar är dokumenterat ergonomiska och reglerbara i höjdled med knapp istället för spak, vilket gör stolen mer lätthanterlig än andra arbetsstolar. Modellerna 9000, 8000 och 6000 är särskilt omtyckta. Utbudet av reservdelar och tillbehör till Kinnarps kontorsmöbler är dessutom stort. Förutom kontorsmöbler säljer Kinnarps även mattor, textilier och kontorsbelysning – som kan köpas enskilt eller i form av skräddarsydda paketlösningar för kontor.

Sponsrade länkar