Kontorsprodukter

Sponsrade länkar

Prioritera ett företag med ett heltäckande utbud av kontorsprodukter – på så sätt slipper du göra många separata beställningar. Försök förhandla bort fraktkostnader för större partier kontorsprodukter som köps online.

Kontorsprodukter
Ett begränsat urval av kontorsprodukter. Försök att köpa alla kontorsprodukter hos en och samma leverantör.

Sponsrade länkar

Företag har många leverantörer och butikskedjor att välja mellan vad gäller köp av kontorsprodukter och kontorstillbehör. Klokast är att göra stora beställningar på en och samma gång, gärna via kontorsgrossister såsom Kondator och Papperskedjan. Att beställa gaffelpärmar, häftklammers och kopieringspapper via etablerade kontorsspecialister på nätet är riskfritt. Däremot är det mer riskabelt att beställa kontorsstolar, arbetsbord och övriga kontorsmöbler på måfå; dessa bör om möjligt provas på förhand av kommande användare.

Håll dig till så få leverantörer som möjligt

Försök att hitta en så heltäckande leverantör av kontorsprodukter som möjligt för att på så sätt begränsa beställningarna till ett och samma företag. Att beställa kontorsprodukter via en handfull olika leverantörer medför ökad byråkrati på ditt företag. Under rubriken kontorsspecialister listar vi några stora leverantörer av kontorsmaterial. Innan du bestämmer dig för vilken leverantör du väljer – fundera på om du helst handlar online eller i de fysiska butikerna. Du som helst handlar i fysiska butiker bör försäkra dig om att kontorsleverantören har en filial – eller allra helst en lagerbutik – i ditt närområde.

Gratis frakt vid större beställningar

Tänk på att inte alla leverantörer erbjuder gratis frakt, inte ens vid beställningar av större partier kontorsprodukter. Du som vill beställa större mängder kan i regel förhandla bort fraktkostnaderna – leveranskostnaderna utgör en förhållandevis liten del av företagets vinstmarginal i samband med försäljningen.

Sponsrade länkar