NKV kontorsvaror

Sponsrade länkar

NKV är ett företag som specialiserat sig på ett mångsidigt utbud av kontorsvaror och möbler för kontor. I skrivande stund har NKV en handfull butiker i norra Sverige samt en lagerbutik i Stockholm.

Sponsrade länkar

NKV är en butikskedja som säljer kontorsvaror i norra Sverige. Företaget har butiker i Kiruna, Luleå, Piteå, Umeå, Sundsvall, Ludvika och Stockholm (lagerbutik). NKV har sålt kontorsvaror sedan 1975 och säljer idag över 7000 lagerförda kontorsprodukter. På NKV:s hemsida (nkv.se) finns en produktkatalog för att få inblick företagets fullständiga utbud av kontorsvaror. Katalogen kan även laddas ner i PDF-format.

NKV kontorsvaror online

NKV har en webbutik med fullständigt produktutbud. Möjligheten att handla i webbutiken blir emellertid tillgänglig först efter att man som kund registrerat ett användarkonto. Den som saknar användarkonto kan ändå besöka webbutiken och bläddra bland produkterna, som samtliga är försedda med pris, lagerstatus och produktbeskrivning.

Fyndbutik och produktnyheter

En fördel med NKV är att hemsidan innehåller en separat fyndbutik, liksom information om nya produkter. Andra fördelar med företaget är ett bra utbud av billiga kontorsmöbler, korta leveranstider inom hela Sverige (varor som beställts i webbutiken innan kl 11.00 skickas iväg samma dag) och en lättnavigerad hemsida. Till nackdelarna hör dock att man måste beställa kontorsvaror till ett nettopris överskridande 1250 kronor för att slippa fraktkostnaderna; en hög summa för privatpersoner och småföretag som bara vill beställa en handfull mindre kontorsartiklar.

Sponsrade länkar