Kontorsmöbler i Stockholm

Sponsrade länkar

I Stockholm finns både kända märken och lokala återförsäljare av kontorsmöbler representerade. Dock är utbudet inte särskilt stort i förhållande till stadens storlek.

Kontorskomplex i Stockholm
I Stockholms innerstad finns höga kontorskomplex – kontoren i dessa kontorsskrapor är ofta inredda i postmodern eller minimalistisk stil.

Sponsrade länkar

Att Stockholm är en miljonstad framgår tyvärr inte på kontorsmöbelfronten; förutom IKEA och Jysk erbjuder huvudstadsregionen bara ett fåtal butikskedjor med utrustning och möbler till kontor. EFG och Svensk Inredning Viking AB är butiker som kan rekommenderas, liksom Kinnarps på Fannys väg 5, Edsbyn (Senab) på Regeringsgatan 66 och BBS kontorsmöbler i Solna (specialist på begagnade kontorsmöbler).

Desto fler lokala återförsäljare

Antalet lokala återförsäljare av kontorsmöbler är emellertid desto fler. Nackdelen med dessa är att de inte alltid kan leverera stora partier kontorsmöbler till företag. För den som är ute efter enstaka möbler kan Engbloms Network Solution AB och Anderssons kontorsinredning AB särskilt rekommenderas. Därtill kommer någon av de många återförsäljare av begagnade kontorsmöbler som det finns gott om i Stockholmsområdet.

Loppmarknader – ett prisvärt alternativ

För den som vill fynda enstaka möbelexemplar – till verkliga fyndpriser – rekommenderas någon av Stockholms många loppmarknader. Fördelen med Stockholm är att det, tack vare befolkningstätheten, finns många loppmarknader på en rätt liten yta. På hemsidan loppmarknader.se kan du se datum för olika loppmarknader i hela landet. Uteslut alla klädmarknader och håll istället uppsikt efter särskilda möbelmarknader. Även idrottsföreningarnas marknader brukar ha en hel del att erbjuda.

Sponsrade länkar